HTML

Mindentbele, futósblog

készülődés a 2009. évi tatai minimaratonra és egyéb témák..

Friss topikok

Linkblog

2009.05.16. 15:25 silk

Fussunk!!!!!

Hááát, sosem voltam nagy sportember...Tesiórán mindig a Cooper -teszt ment a legjobban, akkor kaptam ötöst, a többire meg egyest. Néha rámjött, hogy elmenjek futni néhány kilométert.Na, de most!!!!!!

Ott kezdődött, hogy tavasszal volt ez a Balaton-szupermaraton, ahol a haverok indultak négyes csapatban. Négy napos volt az esemény, a fiúk futottak (sokat), mi, lányok hárman (plusz két baba a hasban) és Árpi, drukkoltunk. Siófoktól Siófokig mentünk autóval, eszméletlen jól éreztük magunkat, büszkék voltunk a srácokra, végig ordítottuk a négy napot...Esténként meg éttermeztünk, Hatlépcsősben velős kenyeret ettünk, meg halászlevet, Kistücsökben valami elitebb kajákat, de mindegyik szuper volt. Még hazafelé is megálltunk Zámolyon a Pedróban egy kajálásra..

Beszélgettünk róla, hogy el kéne kezdenünk futni, annyira lelkesítő volt ez a verseny. Kitűztük célul a tatai minimaratont augusztusban....

Áprilisban kezdtünk futni. Először öt kilométert (szigorúan a kocsma volt a cél), majd teljes tókört futottunk Nórival, ami 7,4 km. Most arra gyúrok, hogy minél kevesebb idő alatt sikerüljön a táv. Eddig úgy 42-43 perc alatt futottam le, legutóbb pedig 39-40 alatt (sajnos nem stopperral mérjük, úgyhogy nincs pontos idő). Most az a cél, hogy ezt az időt tudjam hozni, aztán növelni kell a távot. Augusztusban vár a 14 kilométeres minimaraton. Na, ha azt sikerül lefutnom, igazán büszke leszek magamra!! De jó lenne!!! :-))))

 

Szólj hozzá!

Címkék: balaton sport tata futás maraton szupermaraton hatlépcsős


A bejegyzés trackback címe:

https://silk.blog.hu/api/trackback/id/tr631125110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása